Vis/skjul meny

Om oss

Sealand Inspection & Services AS er samarbeidspartner for kunder som ser verdien av å ha EN landsdekkende leverandør.

Sealand Inspection & Services AS eies av Vinde Tilkomstteknikk AS og Sealand Energy AS og er en del av Vinde-Gruppen. Vinde er en av de ledende selskapene på norsk kontinentalsokkelen med fagkompetanse innen mekaniske fag og elektro kombinert med tilkomstteknikk. Sealand er lokalisert med egne kontorer i Trondheim, Kristiansund, Jessheim og Oppdal, samt Sealand partnere over hele Norge.

omoss

Vi dekker hele landet

Sealand er både leverandør og spesialisert innen prosjektledelse og koordinering av landsdekkende elektro-tekniske installasjonstjenester, samt inspeksjon av næringseiendom, industri, offshore, onshore, samferdsel og øvrige maritime næringer. Selskapet har spesialkompetanse innen kontroll av Elektro- og branntekniske installasjoner, samt installasjonstjenester. Vi har også bred erfaring med koordinering av landsdekkende prosjektleveranser på tekniske løsninger og infrastruktur.

Vi har markedets mest moderne web-baserte driftsverktøy, som gjør våre kunder i stand til å ha full oversikt over tilstanden i sine tekniske anlegg.

Unikt konsept

Sealand gjør ved hjelp av sitt unike driftskonsept, teknisk drift enklere for kunder som har tilstedeværelse over hele landet. Vårt konsept er basert på en industrialisert innkjøp & driftsmodell som bidrar til betydelig kostnadsreduksjon for kunden.