Vis/skjul meny

Unikt samarbeid innen Eiendomsservice

SSG Norge AS inngår samarbeidsavtale med Sea-Land Inspection & Services

SSG Norge er komplett leverandør inne Eiendomservice, Skadeservice og Industriservice med rundt 300 ansatte fordelt over hele landet. SSG har egne ansatte innen alle fagområder, slik som tømrer, maler, skadesanerer, fukttekniker, takstmenn, vaktmestere, tekniske forvaltere, prosjektledere osv.

Sea-Land er en komplett leverandør av Kontroll-, analyse- og inspeksjonstjenester (eks. internkontroller, årskontroll brannalarmanlegg, tilstandskontroll elektriske installasjoner, droneinspeksjon, legionellakontroll, termografering osv.), samt at de har ett unikt system og leveranseapparat for utbedring av avvik etter kontroller.

Samarbeidet
SSG Norge og Sea-Land har signert en landsdekkende samarbeidsavtale som omfatter samarbeid inne Skadeservice, Eiendomservice, Webbaserte drift- og prosjektsystem, kontroll – og inspeksjonstjenester. Samarbeidet vil styrke begge selskapers konsepter og tjenesteområder og vil gjøre at begge selskaper kan tilby en komplett leveranse innen drift-, forvaltning- og vedlikeholdstjenester ovenfor eksisterende kunder og nye kunder.

Unikt konsept
Konseptet vil være unikt i bransjen og vil skape merverdi for kundene i form av bedre innkjøp innen tekniske fag, forutsigbare kostnader på drift- og vedlikehold, god dokumentasjon på vedlikehold, tilgang på godt planleggings- og dokumentasjonsverktøy, samt mindre behov for ad-hoc tjenester og reparasjon av skader i etterkant.

For mer informasjon om samarbeidet, ta kontakt med:
Kenneth Westby – Markedssjef og forretningsutvikler – mob. 928 56 003 –kenneth.westby@ssgnorge.no
Peter Høvik – Administrerende direktør – mob. 930 90 170 – peter@sea-land.no

 

 

Sealand Inspection & Services AS inngår samarbeidsavtale med nytt Trøndersk solenergiselskap

Skal levere solcelleflis/ paneler til takløsninger, samt utviklingssamarbeid innen inspeksjon, sikkerhet og service på takløsninger.

Sealand inngår samarbeid med det Trønderske solenergiselskapet RINESYS AS (www.rinesys.com), og som også er distributør av bl.a. SOLTEQ EU (solteq.eu).

– Vi ser et stort kommende potensial for solenergiløsninger for tak i Norge, spesielt innen bolig- og næringsbygg, sier Peter Høvik, CEO i Seland Inspection & Services AS.

 

 

 

 

 

 

Sealand og Agri Eiendom (Felleskjøpet) inngår stor vedlikeholdskontrakt

Sealand startet 2018 med å signere kontrakt med Agri Eiendom (Felleskjøpet) for leveranse av inspeksjons- og servicetjenester innen alle tekniske tjenester for alle avdelinger til Felleskjøpet i Norge.

Sealand fortsetter veksten

Sealand har i løpet av kort tid sikret seg flere store landsdekkende vedlikeholdskontrakter med landsdekkende kjeder.

Digitalisering – bidrar til fornyelse og forenkling av drift- og vedlikehold av bygg 

– Sealand er svært stolte og ydmyke over at Agri Eiendom (Felleskjøpet) har valgt vårt vedlikeholdskonsept «Sealandmodellen», som bidrar til økt effektivisering av drift, større forutsigbarhet på kostnader, forenkling av innkjøp og full kontroll på dokumentasjon (FDV).
I tillegg til at teknologi har gitt oss nye muligheter, har Sealand utviklet nye industrialiserte leveransemodeller som legger til rette for økt verdiskapning og som tar kunden inn i fremtiden, sier salgsdirektør Robert Kilsand i Sealand.